ANNONSØRINNHOLD

På den sikre siden

Hva gjør du når det glinser i en feit ørret i en kulp på den andre siden av jernbanesporet? Da gjelder det å finne fram kartet. Let etter et sted der toget går i tunell, eller der du kan krysse i undergang, på bru, eller på planovergang. Det er kun på disse stedene det er trygt og lovlig å krysse skinnen.

For et par år siden, ble to unge menn overrasket av toget da de gikk «der de alltid hadde gått» – i sporet, på Dovrebanen – på vei til et fast fiskested. Mot alle odds, greide de seg uten livstruende skader, til tross for at en av dem ble meid ned av toget.

Husk at toget kommer fort og stille. Det kan bruke mer enn én kilometer på å stoppe, og det kan ikke svinge unna. Husk at det også går tog som ikke står i rutetabellen, slik som godstog og arbeidstog. Du skal helle ikke kimse av strømmen der det er høyspentledninger. Setter du flue, sluk, line, eller stang i den, går det neppe godt.

I Bane NOR jobber vi for at du skal vite hvor og hvordan det er trygt å krysse jernbanen. Vær smart på fiske, og et godt forbilde for store og små turkamerater. Ikke ta noen sjanser. Skitt fiske!

 Journalistene og redaksjonene i Medier og Ledelse AS (Inkludert Dagens Perspektiv AS og Samtiden AS)
har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Powered by Labrador CMS