Bryggen Tracteursted søker operativ kjøkkensjef

Vi er ute etter deg som vil være med å videreutvikle vårt matkonsept.

Vår nåværende kjøkkensjef søker nye utfordringer. Vi er derfor på jakt etter en som kan tenke seg å være med å videreutvikle vårt matkonsept samt lede våre dyktige kokker på en av Bergen mest historiske restauranter.

Er du klar for en spennende utfordring i et inkluderende arbeidsmiljø? Bli en del av vårt team hvor du vil jobbe mot en langsiktig og bærekraftig utvikling av bedriften, som opprettholder en trygg og god arbeidsplass. Hos oss får du sjansen til å skape magiske øyeblikk for våre gjester som kommer fra ulike kundegrupper. Du vil jobbe tett med både eier og ledelse hvor avgjørelser tas gjerne i en uformell setting. Som medlem av De Historiske og Smak av Kysten, tilbyr vi gode kurs- og utviklingsmuligheter samt et stort nettverk av dyktige fagfolk. Bli med oss og vær en del av en arbeidsplass hvor hver dag bringer nye muligheter og spennende utfordringer!

Hvem ser vi etter

Nøkkelinformasjon:

søk her

Arbeidsgiver: 
Bryggen Tracteursted AS

Stillingstittel: Kjøkkensjef

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Bli kjent med Bryggen Tracteursted AS

Søknadsfrist: Snarest

Sektor: Privat

Sted: Brygge, 5003 Bergen

Bransje: Restaurant, mat og uteliv

Stillingsfunksjon: Mat og servering / Kjøkkensjef

Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk

Nøkkelord: kjøkkensjef, restaurantledelse, menyutvikling, mat, lidenskaplig

Du er en trygg og resultatbevisst leder som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere og kolleger. Du er opptatt av kortreist mat, historiefortelling og norske mattradisjoner og trives med å ta ansvar i et hektisk arbeidsmiljø, samtidig som du er fleksibel og løsningsorientert. Din lidenskap for faget gjør at du motiveres av å skape matopplevelser for våre gjester.

Din rolle innebærer

 • Kreativ menyutvikling med lokale råvarer og sesongvariasjoner i fokus
 • Ansvar for daglig drift av kjøkkenet
 • Rekruttering og opplæring av kjøkkenpersonell
 • Bemanning og planlegging av vaktlister
 • Kvalitetssikring av produksjon og service
 • Ansvar for lagerkontroll, innkjøp og varetelling
 • IK-mat / internkontroll
 • Oppfølging av leverandører

Hva kan vi tilby

 • En spennende stilling med høyt tempo
 • Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement der man ønsker å spille hverandre gode
 • Faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser

 Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte med Eric Saudan på telefon 911 81 194. Søknader vurderes fortløpende, så send gjerne inn søknaden din så snart som mulig!

Om arbeidsgiveren

Restauranten ligger i et av de eldste og best bevarte trehusene i Bergens historiske havnebydel Bryggen. Bygningen dateres tilbake til 1700-tallet og tilbyr besøkende en unik matopplevelse i en sjarmerende og historisk atmosfære. Bryggen Tracteursted er kjent for å servere tradisjonell norsk mat med en moderne vri. Alle er velkomne hos oss; uansett om du blir sittende en helaften i hyggelig vennelag, eller om du bare kommer innom på et godt glass drikke.

Vi serverer mat inspirert av vestlandsk og bergensk matkultur og bruker sesongbaserte, lokale råvarer som gir våre gjester en ren og ekte smaksopplevelse. Vår store lidenskap er å vise frem det beste av de norske mattradisjonene gjennom våre «Smakfulle Småtterier»; en meget sosial og smakfull matopplevelse.

Powered by Labrador CMS