Er du Jegtvolden Fjordhotell sin nye restaurantsjef?

Vi søker nå en engasjert, effektiv og kvalitetsbevisst restaurantsjef til å være med på utviklingen av restauranten vår. Sammen med resten av teamet får du en viktig rolle for å nå vårt hovedmål: Skape uforglemmelige mat- og gjesteopplevelser.

Om jobben

Nøkkelinformasjon:

søk her

Søknadsfrist: Snarest

Stillingstittel: Restaurantsjef

Type ansettelse: Fast

Antall stillinger: 1

Ansettelsesform: Heltid

Søknadsfrist: Rekrutteringen skjer løpende og stillingen kan besettes fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Arbeidssted: Inderøy

Kontaktperson

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. Send søknad og CV til hotelldirektør Torild Moxness på e-post Torild.Moxness@Jegtvolden.no

Om bedriften

HEIMR Collection består i all hovedsak av egne varemerker og profilerte kjedehoteller og er en spennende utfordrer for de store hotellaktørene på markedet. HEIMR Collection driver 12 hoteller.

Nettsted

https://www.jegtvolden.no/

Du vil ha hovedansvaret for å drive restauranten vår på en god og effektiv måte. Du er med og sørger for at det er vi har et godt arbeidsmiljø og trivsel blant våre ansatte, hvor trening og utvikling er viktig. Sammen med teamet ditt, jobber du for at våre besøkende skal få en så hyggelig opplevelse som mulig. Vi trenger deg som er fremoverlent, har bred kompetanse, yter god service og har mat og drikke som lidenskap. Vi ønsker at du skal være ute blant våre gjester, i service, og som nettverksbygger for restauranten.

Vi ser frem til å bli kollega med deg som har et stekt engasjement for restaurantbransjen og ønsker å ta ansvar for å lede og utvikle et team som leverer enestående mat. og serviceopplevelser.

Hva tilbyr vi?

Hos oss får du en spennende mulighet til å være med å utvikle Jegtvolden Fjordhotell som et av Midt-Norges mest spennende hotelldestinasjoner. Du vil få muligheten til å utvikle deg både personlig og faglig. Du vil være en del av et morsomt, hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som ønsker å skape en god opplevelse for våre gjester. Du er blid, utadvendt, punktlig og ansvarlig. Helt supert om du er løsningsorientert, proaktiv og ryddig i tillegg.

Pågangsmot og godt humør digger vi, og hos oss vil personlighet alltid triumfere!

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for utvikling av servitører
  • Være restaurantens ansikt utad
  • Administrere daglig drift innenfor budsjetterte retningslinjer med høy standard
  • Sørge for at alle regler for skjenke- og serveringsbevilling til enhver tid opprettholdes
  • Kontroll over oversikt på varelager, koordinere bestillinger med leverandør og vareutrulling
  • Sørge for utmerket hygiene
  • Kontroll og oversikt på meny, både mat og drikke, samt videreutvikling av meny
  • Oversikt over salg, analysere økonomiske rapporter og implementere kostnadstiltak
  • Bidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og andre avdelinger

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Du er positiv, uredd, engasjert, fleksibel og kreativ
  • Har god ordenssans, er nøyaktig og systematisk
  • Har gode vinkunnskaper
  • Liker å jobbe på en arbeidsplass med høyt tempo
  • Er en naturlig nettverksbygger
  • Kan jobbe kvelder og helger
  • Er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima

Vi kan tilby

  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Muligheten til å påvirke egen hverdag og stillingens innhold
  • En spennende og variert jobb i et sosialt og godt arbeidsmiljø
  • Et inklusivt og ambisiøst arbeidsmiljø med stor takhøyde
  • En spennende og innovativ arbeidsplass i sterk vekst
Powered by Labrador CMS