Kjøkkensjef hos Bryggen Tracteursted AS

Vil du være med å løfte vårt matkonsept til nye høyder? Bli med i vårt team som jobber med [kort beskrivelse av selskapet og hva dere gjør].

Informasjon
om stillingen:

Arbeidssted:  Bryggestedet 2, 5003 Bergen

Søknadsfrist: 20.07.2025

Kontaktperson:  Eric Saudan

Stillingstittel: Eier

Tlf:  91 18 11 94

Om arbeidsgiveren:

I mange år har Bryggen Tracteursted servert mat inspirert av vestlandsk og bergensk matkultur basert på de beste lokale råvarene. Hos oss kan du kjenne på historien fra hanseatene til nåtiden. Nyt en annerledes matopplevelse på historisk grunn i en intim restaurant med et moderne kjøkken. Bergensmaten er mer enn bare mat. Det er kultur og identitet, det er historien om en by. Bergen har noe andre ikke har, og det er en klar identitet, med et unikt tilfang av råvarer og mattradisjoner.

  • Søknadsfrist: 20.7.2025
  • Ansettelsesform: Fast

Vår nåværende kjøkkensjef søker nye utfordringer og vi er derfor på jakt etter deg som kunne tenke seg å ta en større rolle i videreutvikling av vårt matkonsept. 

Hvem ser vi etter

Du er en trygg og resultatbevisst leder som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere og kolleger.

Du er opptatt av kortreist mat, historiefortelling og norske mattradisjoner og trives med å ta ansvar i et hektisk arbeidsmiljø, samtidig som du er fleksibel og løsningsorientert.

Din lidenskap for faget gjør at du motiveres av å skape matopplevelser for våre gjester.

Dine arbeidsoppgaver

  • Kreativ meny- og konseptutvikling med lokale råvarer og sesongvariasjoner i fokus

  • Ansvar for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet

  • Rekruttering og opplæring av kjøkkenpersonell

  • Bemanning og planlegging av vaktlister

  • Kvalitetssikring av produksjon og service

  • Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varetelling

  • IK-mat / internkontroll

  • Oppfølging av leverandører

Hva kan vi tilby

Dette er en spennende og utfordrende stilling i et inkluderende, hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av vårt team vil du jobbe for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, noe som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Hos oss får du muligheten til å skape gylne øyeblikk i møte med våre gjester fra mange ulike kundegrupper. Du jobber tett på eier og ledelse og både raske og langsiktige avgjørelser gjerne tas over en hyggelig kopp kaffe. Som medlem av De Historiske og Smak av Kysten kan vi tilby gode kurs- og videreutviklingsmuligheter samt et stort nettverk av faglig dyktige partnere. 

  • Sektor: Privat
  • Sted: Bryggestedet 2, 5003 Bergen
  • Bransje: Restaurant, mat og uteliv
  • Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef
  • Arbeidsspråk: Engelsk, Norsk

Nøkkelord

kjøkkensjef, tradisjonsmat, menyutvikling, matkonsept, kortreist mat

Powered by Labrador CMS