Kjøkkensjef - Restaurant Skihytta Trysil 

Er du vår nye kjøkkensjef?

Hvem ser vi etter:

Vi ser etter deg som har fagbrev som kokk, med bred arbeidserfaring, samt forståelse for meny sammensetning, riktig bruk av råvarer og kan beherske systemer innen IK-mat, varebestillinger, varetellinger, vaktlister og timeforbruk.

Vi ønsker at du beherske et skandinavisk språk, samt engelsk. I tillegg må du disponere egen bil.

Arbeidsoppgaver:

Ta ansvar for kjøkkenet, lede og drifte slik at det er lønnsomt og at man skaper et team. Sette sammen menyer, være med på å arrangere temakvelder, benytte lokale råvarer og minimere matsvinn.

Varetelling, bestilling, samt renhold og IK-mat er en stor del av jobben.

Søk her

Arbeidsgiver: Skihytta Trysil AS

Stillingstittel: Kjøkkensjef

Frist: 15.05.2024

Ansettelsesform: Fast

Sektor: Privat

Sted: Trysilfjellvegen 340, 2420 Trysil

Bransje: Restaurant, mat og uteliv, underholdning

Stillingsfunksjon: Mat og servering

Arbeidsspråk: Norsk

Nøkkelord: kjøkkensjef, mat, matbransjen, restaurant

Personlige egenskaper:

Vi er ambisiøse, og ønsker oss en kreativ kjøkkensjef som kan bidra til å utvikle Skihyttas kjøkken. Hos oss får du muligheten til å videreutvikle dine matfaglige ferdigheter, noe som gjør denne posisjonen ideell for en person som ønsker å ta på seg et større ansvar. Det er viktig at du har et øye for detaljer, samt liker å være godt organisert.

Vi kan tilby:

Vi kan tilby en variert arbeidshverdag i et flott fjellområde, hvor du også kan dyrke friluftsinteresser både sommer og vinter. Arbeidsperioden er i hovedsak vintersesongen fra 1. desember til midten av april. I denne perioden kreves det mye arbeid og engasjement, mens gjennom vår, sommer og høst er det mye roligere, og da kan man påregne en del fritid. Det er helt stengt i mai, samt deler av juni og november. Sommerperioden, som er hovedsakelig hele juli og august, er vi åpent alle dager, og så er det helger gjennom høsten frem til midten av oktober.

Om arbeidsgiveren

Skihytta Trysil er en restaurant som ligger høyt opp i alpinanlegget i Trysil og har hovedsesongen gjennom vinteren fra desember til april når alpinanlegget er åpent. Vi søker nå etter en kjøkkensjef i 100%-stilling gjennom hele året, da vi også ønsker å satse på sommer og høst. Skihytta ble etablert i 1977 og har utviklet seg gjennom årene fra å være en liten kafe til å bli en restaurant med 20 ansatte i vintersesongen, som har som hovedmål å servere våre skientusiaster god lunsj i trivelige omgivelser. Vi har en bred og stor lunsjmeny, og restauranten har sitteplasser til 188 inne og 250 ute på terrassen. Vi søker en person som kan bidra til å utvikle vårt konsept, og være med å gi våre gjester en utmerket matopplevelse samt være en del av vårt lederteam.

Powered by Labrador CMS