Restaurantsjef - Kveldssol AS

Er du vår nye leder?

Informasjon
om stillingen:

Arbeidssted:  Huk aveny 2, 0287 Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Vi er nå på utkikk etter en ny restaurantsjef til Lanternen Restaurant på Bygdøy.

Lanternen åpnet i Mai 2024 og er fortsatt under utvikling i forhold til konsept og meny.

Vi ser etter en person som ønsker å være en del av vårt team og gjøre Lanternen til det stedet som det fortjener å være. Det vi trenger er en person med erfaring innenfor ledelse i restaurant, med kunnskap og interesse for mat & vin og som trives ute blant gjestene. Vi ser etter en restaurantsjef som uttrykker glede, yrkesstolthet og engasjement i faget. Lanternen er et sted hvor man kan vokse og være med å utvikle og fremme nye ideer og tanker.

 Vil du bli med på utviklingen?

I første omgang er det midlertidig ansettelse for sommersesongen. Vi ønsker å utvikle og planlegge julebord sesong som kan bidra til en helårsstilling for riktig person.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

  • 100 % ansvar for restauranten
  • Aktiv tilstedeværelse og ledelse i restauranten med gjester og ansatte.
  • Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, vaktplan, kostnadskontroll /fortjeneste.
  • Opplæring, oppfølging og utvikling av medarbeidere
  • Oppfølging av rutiner og systemer
  • Oppfølging av leverandører, kunder og andre samarbeidspartnere.
  • Tett samarbeid med daglig leder/eiere.
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i de ulike avdelingene.
  • Se til at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra ledende stilling i restaurant.
  • Erfaring med personalansvar
  • God kunnskap om vin er en fordel
  • God forståelse for økonomi
  • Kunnskap på IT/kassasystem.

Personlige egenskaper:

  • Genuin interesse for å yte god service
  • Du liker å jobbe med mennesker og trives blant gjestene
  • Du tar ansvar og gjennomfører/fullfører de oppgavene du har
  • Selvstendighet
  • Du oppleves som positiv og imøtekommende

Om arbeidsgiveren

Sektor: Privat

Sted: Huk aveny 2, 0287 Oslo

Bransje: Restaurant, mat, uteliv

Stillingsfunksjon: Ledelse, restaurantsjef

Arbeidsspråk: Norsk, engelsk

Powered by Labrador CMS