Sous Chef

Quality Hotel™ Grand Kongsberg søker to Sous Chefs som vil teste sine vinger

Velkommen ombord på flight QH2024 mot framtiden. Vi søker to kreative Sous Chefs som skal lage mat til alle våre hotell- og konferansegjester, som om de befinner seg på business class. Fasten your seatbelt, it’s time for take off.

Nøkkelinformasjon:

søk her

Søknadsfrist: 30 juni

Stillingen er en 100% fast ansettelse med tiltredelse fortløpende etter avtale.

Spørsmål rettes til:

F&B Manager Christian Emmertz

christian.emmertz@strawberry.no 

Du vil bidra med å utvikle menyer sammen med kjøkkensjefen og ikke minst sørge for at vi fortsetter å være en foretrukken destinasjon- også på grunn av maten. Det forventes at kjøkkenet holder høy standard.

Vi søker deg som er ambisiøs, effektiv, positiv og som jobber godt under stress. Du brenner for faget og er en god lagspiller med godt humør.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

· Frokost, lunsj, middag og selskapsservering

· Generell gjestebehandling

· God varehåndtering

· Bistå kjøkkensjef

Hvem er du? - Du har minst 2-5 års erfaring i kokkeyrket som Sous Chef - Du får arbeidsdagen til å fly avsted, også under stress - Du sikter høyt og liker å tenke nytt - Du er en god co-pilot mot ditt mannskap på kjøkkenet - Du har sans for humor og liker å ha det gøy på jobb

Om oss

Hva er det som gjør et besøk hos oss helt unikt? Kanskje er det servitøren som alltid har en vits på lur, housekeeping som legger igjen en personlig hilsen på rommet ditt, eller resepsjonisten som behandler femåringen din som en kongelig? 

På Quality Hotel får hver medarbeiders personlighet skinne, og det gjenspeiles i arbeidet vi gjør. Vi gjør alt vi kan for at oppholdet ditt skal bli så bra som mulig, enten du skal holde en konferanse eller nyte kvalitetstid med familien. Vi elsker å tilby det lille ekstra, slik at dere kan lene dere tilbake, være sammen og sette av tid til de små øyeblikkene i hverdagen - de som virkelig betyr noe. Våre 60+ hoteller i Norden er unike på hver sin måte, men felles for dem alle er den gode, varme atmosfæren og den personlige tilnærmingen til hver gjest. Det er nettopp det som gjør et besøk hos oss helt unikt.

Ready for take off?

Stillingen er en 100% fast ansettelse med tiltredelse fortløpende etter avtale.

Spørsmål rettes til:

F&B Manager Christian Emmertz

christian.emmertz@strawberry.no 

Powered by Labrador CMS