Annonsørinnhold

Hvordan få tilgang til behandling
utenom de tradisjonelle metodene?

­Lange ventetider og køer på legekontoret kan være en plage og en god grunn for mange til å unngå å oppsøke behandling.

Publisert Sist oppdatert

Selv om de kan ha hatt plager i lang tid og som er alvorlige, velger mange å ikke gå til legen fordi de føler at de ikke får den hjelpen og svarene de trenger.

Det samme gjelder for mange folk som bor langt unna legekontorer og må reise langt for å få behandling for selv de minste plagene. Andre kan kanskje føle at deres tilstand er for flau til å gå til en lege med. De vegrer seg for å møte opp på et legekontor og vise frem eller prate om intime detaljer og plager. Nettopp derfor lurer mange på hvordan man kan få tilgang til behandling utenom de tradisjonelle metodene? Les videre for å finne ut nettopp det.

Nettbasert behandling

I dag finnes det behandlingsmetoder utenom de vanlige som kan gjøre din hverdag bedre og enklere. For å unngå lange reiser, lange ventetider eller å bruke timevis på legekontoret, kan du heldigvis få behandling over nettet. Gjennom nettbasert behandling kan man få konsultasjon og svar på hva som plager en, slik at man kan få tak i de riktige medisinene for å behandle tilstanden.

Det finnes i dag flere nettbaserte apotek med leger, som blant annet https://no.treated.com/. Disse kan gi deg de svarene du søker og du får umiddelbar hjelp mot dine plager. I tillegg finnes det mange løsninger for å få svar på sine tester via nettet. Dette vil spare deg for både tid og penger, noe som i stor grad kan forenkle din hverdag.

Hvordan fungerer nettbasert legehjelp?

Mange lurer kanskje på hvordan man benytter seg av nettbasert legehjelp. Hele poenget med en slik tjeneste er å gjøre det enklere for alle å få riktig behandling i tide og enklere få tak i medisiner og eventuelt vitaminer som man har behov for. Her har vi laget en liste som beskriver hvordan nettbasert legehjelp fungerer:

 1. Finn en nettbasert lege via et enkelt søk på en av søkemotorene.
 2. Kontakt legekontoret ved å fylle inn et skjema, ring inn eller send en e-post, alt ettersom hva det enkelte firmaet tilbyr.
 3. Bli kontaktet av det nettbaserte legekontoret for en konsultasjon for å kartlegge plager og hva du har behov for å behandle.
 4. Snakk med en autorisert lege for å få en gjennomgang av tilstanden og gå gjennom eventuelle behandlingsalternativer.
 5. Vurder selv de ulike behandlingsmetodene og velg den metoden som du er mest komfortabel med.
 6. Motta medikamentene trygt og enkelt via post.

Føl trygghet med nettbasert legehjelp

Nordmenn går i snitt 3 ganger til legen i løpet av et år. Det viktigste når man går til legen for å få behandling for sine plager er at man føler seg ivaretatt og får riktig behandling, samt at det går smidig for seg. Gjennom slike tjenester bør man få god oppfølging og omsorg gjennom hele prosessen. Man får også muligheten til å selv være delaktig i å velge behandlingsmetoden man selv føler seg komfortabel med. Slik får du den hjelpen du trenger og ønsker.

Kilder og tilleggsinformasjon:

 1. Regjeringens melding til Stortinget om “Utvikle nye digitale tjenester for pasienter og brukere – «Min helse» på nett”
  https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/meld-st-9-20122013/id708609/?ch=4
 2. Nettavisens artikkel om “Tusenvis av nordmenn venter forgjeves i fastlegekø: – En helt forferdelig situasjon”
  https://www.nettavisen.no/nyheter/tusenvis-av-nordmenn-venter-forgjeves-i-fastlegeko-en-helt-forferdelig-situasjon/s/5-95-698189
Powered by Labrador CMS