Annonsørinnhold

Dette bør du tenke på når du skal flytte til nye lokaler

Hvis du skal flytte til nye butikklokaler, er det enkelte ting du bør planlegge for at flytteprosessen skal gå så knirkefritt som mulig. Her gir vi deg noen gode tips på veien.

Publisert Sist oppdatert

Trenger din butikk nye og større lokaler, eller kanskje dere vil flytte til et mer sentralt lokale? Det er spennende å bytte lokaler, men mange synes selve flyttingen er tung og stressende.

For at alle møbler og produkter skal bli ivaretatt, er det enkelte ting dere bør tenke på før dere går i gang med flyttingen.

Planlegg flyttingen nøye

Før selve flyttedagen er det lurt å ta en skikkelig opprydding i butikken. Kast alt dere ikke har behov for, og be de ansatte om å ta med seg alle personlige eiendeler hjem, inntil flyttingen er gjennomført.

Det er også lurt å tenke på hvor ting skal plasseres i den nye butikken – hvordan kan produktene plasseres for at butikken skal fremstå mest mulig oversiktlig og innbydende for kundene?

Få hjelp av et profesjonelt flyttebyrå

Når man skal flytte mellom leiligheter eller hus, kan man klare å flytte det meste selv. Hvis man derimot skal flytte inn i nye butikklokaler, er det viktig å få hjelp av et profesjonelt flyttebyrå som vet hvordan man bør håndtere tunge gjenstander.

Oslo Flyttehjelp har lang erfaring med flytting både for privatpersoner og bedrifter. Vi kan hjelpe din bedrift med hele flytteprosessen, eller bare deler av den. Vi kan for eksempel hjelpe dere med å pakke ned alt av inventar, utføre flyttevask og transport, eller bare ta oss av de tunge løftene.

Organiser og pakk ned alt

Å pakke på en strukturert måte er nøkkelen til en vellykket flytteprosess. Før du begynner med pakkingen, bør du sørge for at du har alt du trenger av esker og utstyr. Pass på å beskytte knuselige gjenstander og pakk ned alt på en skånsom måte. Pakk ned alle gjenstander som skal stå på samme plass i samme eske, og merk eskene etter innhold.

Oslo Flyttehjelp hjelper dere gjerne med både pakking og flytting. Vi har et eget pakkesystem som gjør at alt kommer seg trygt frem, og blir plassert på riktig sted.

Våre medarbeidere har lang erfaring innen alle delene av flyttingen, og er svært opptatt av at alle gjenstandene blir ivaretatt gjennom flyttingen.

Utfør en grundig flyttevask

Når man skal flytte ut av et lokale og inn i et nytt, må det tidligere lokalet være skinnende rent til det nye firmaet skal overta. En flyttevask er mye mer omfattende enn den vanlige vaskingen man utfører i hverdagen. Her må alle kriker og kroker rengjøres, slik at flyttevasken blir godkjent av den nye eieren.

Oslo Flyttehjelp har lang erfaring med flyttevask av både små og store lokaler. Vi kan hjelpe din bedrift med å utføre en grundig flyttevask, slik at dere kan bruke tiden deres på den morsomme delen av flyttingen.

Om Oslo Flyttehjelp

Powered by Labrador CMS