Annonsørinnhold

Hvordan vil KI påvirke de kreative bransjene?

13. mars er dagen for årets Creative Industries Innovation Days, som skal handle om kunstig intelligens i kultursektoren. Velkommen!

Publisert Sist oppdatert

­Centre for Creative Industries ved BI Institutt for kommunikasjon og kultur arrangerer Creative Industries Innovation Days (CIID) den 13. mars! Konferansen fungerer som en plattform for bransjeaktører og interessenter innen næringen der de kan dele praksiser og erfaringer knyttet til innovasjon. Målet er å belyse og skape debatt rundt innovasjon i kreativ næring, og arrangementet er gratis og åpent for alle!

I år ønsker vi å utforske bruken av kunstig intelligens (KI) innenfor museer, bok og bibliotek, scenekunst, film- og TV-produksjon – bransjer som nylig har tatt i bruk denne teknologien. Fremfor et ensidig fokus på pessimistiske scenarier om KI, vil CIID 2024 fokusere på konkret og innovativ bruk av KI, samt de eventuelle organisatoriske utfordringene som følger med. Juridiske spørsmål knyttet til implementering av KI er svært aktuelle nå, derfor starter seminaret med en keynote om lovens rolle i å beskytte kunstneriske prosesser og resultater i forbindelse med KI.

Konferansen holdes på Handelshøyskolen BI i Nydalen, den 13. mars, fra klokken 10:00-16:00.

Meld deg på her! https://www.bi.no/om-bi/kalender/2024/mars/creative-industries-innovation-days-2024/

Powered by Labrador CMS