Annonsørinnhold

Bilutleie på Malaga Lufthavn:
Utforsk Costa del Sol på egenhånd

­Har tiden endelig kommet for å planlegge neste sydentur? Da bør du vurdere å benytte deg av en leiebil som kan ta deg med rundt på Malaga akkurat der du ønsker, når du ønsker det.

Publisert Sist oppdatert

Costa del Sol har en rekke flotte steder å besøke, og med ved å benytte leiebil kan man reise helt på egenhånd.

Centro Historico de Estepona

Dersom du liker det historiske aspektet med en sydenferie kombinert med lokal og tradisjonell arkitektur er dette et sted du burde legge inn et besøk til. Her kan du bryte av litt fra den klassiske dagen på stranden ved å utforske Costa del Sol med bil, og oppleve lokalkulturen. Denne gamlebyen byr på gater overfylt av blomsterpotter, flotte lokale restauranter og boder. Her kan man nyte deilige sommerdager i nydelige omgivelser. Og dersom man liker å fotografere er dette definitivt plassen man skal legge inn litt ekstra tid til dette.

Alcazaba

Dette vakre og store festningen på toppen av Gibralfaro-fjellet heter Alcazaba og er definitivt verdt å besøke hvis man har valgt å leie bil malaga flyplass tilbyr. Bygningen byr på en lang historie med okkupanter fra over 600 år f.kr. da araberne hadde makten over spanskekysten. Festningen har en utstrakt utsikt over hele Malaga. Man bør være forberedt på at det er mye trapper, og at man derfor bør ha med seg noen gode sko slik at man ikke får vondt i beina av en lang dag her.

La Carihuela

Man kan ikke nevne en rekke severdigheter på Malaga uten å nevne de helt vidunderlige vakre strendene som er å finne på rekke og rad her. La Carihuela er en av de mer populære som man enkelt kan finne frem til hvis man har benyttet bilutleie på Malaga Lufthavn. Stranden er godt vedlikeholdt, og man vil alltid finne denne ren og innbydende. Solsengene er romslige og har gode og tykke madrasser slik at man kan ligge godt og komfortabelt i timevis under en stor parasoll.

La Mar Chica

Etter en lang dag med utforsking av Costa del Sol er det godt å finne seg en god restaurant der man kan slappe godt av og nyte et bedre måltid. På La Mar Chica får man servert deilig europeisk mat i en god og fin atmosfære. Restauranten er i midtre sjiktet prismessig, og serverer en aften full av ypperlig mat og svært god kundeservice. Det anbefales å bestille bord på forhånd til denne restauranten grunnet dens økende popularitet.

Caminito del Rey

For de litt mer vågale som ønsker en dag i varmen fylt med litt ekstra aktivitet, burde man legge bilturen innom Caminito del Rey. Her kan du nyte en dramatisk utsikt fra 100 meter opp på selve fjellveggen på Gaitanes-kløften. Dette er en tur som kan få selv de uten høydeskrekk til å skjelve i knærne, men ute på de tynne broene vil man kunne en oppleve en spektakulær utsikt. Man trenger ikke å være i svært god kondisjon for å gå denne turen, men man bør være i helt ok fysisk form.

Powered by Labrador CMS