Annonsørinnhold

5 måter å gjøre hverdagen litt ekstra stas

Små gleder kan gjøre en stor forskjell i en ellers kjedelig hverdag. MBC Lasersenter ønsker å hjelpe deg med hverdagsluksusen.

Publisert Sist oppdatert

5 måter å gjøre hverdagen litt ekstra stas

Små gleder kan gjøre en stor forskjell i en ellers kjedelig hverdag. MBC Lasersenter ønsker å hjelpe deg med hverdagsluksusen.

Er du en av de mange som synes hverdagen er ensformig og forutsigbar? Det er ikke uvanlig, spesielt nå etter en lang pandemi og nedstenging. Det er lett å miste motivasjonen og humøret når dagene dine kun består av jobb, skole, ansvar og rutiner. Heldigvis er det småting du enkelt kan gjøre for å få en mer spennende hverdag.

I samarbeid med MBC Lasersenter gir vi deg 5 tips til hvordan du kan tilføre litt ekstra luksus i hverdagen.

Prøv ut nye oppskrifter

En enkel måte å få noe annet å tenke på i hverdagen, er å finne nye middagsoppskrifter du kan teste. Dette kan du fint gjøre alene eller sammen med en kjæreste, venn eller forelder.

Finn frem kokeboken og bruk ettermiddagen på å eksperimentere på kjøkkenet. Lag den retten du alltid har villet prøve eller overrask noen du er glad i med en middag du vet de vil sette pris på. Har du mulighet kan du kanskje unne deg nytt kjøkkenutstyr, for eksempel en slow cooker, og leke deg med retter du tidligere ikke har kunnet lage.

Inviter på spillkveld

Med alderen er kanskje ikke brettspill det første vi tenker på. Kanskje drar man frem monopol en treg dag på hytta, men ofte er det lettere å slå på TVen og sette på en serie på Netflix.

Sjekk ut dagens utvalg av brettspill og se om du finner en ny favoritt hos vennegjengen. Inviter på spillkveld med snacks og noe godt å drikke, og utfordre hverandre i et quizspill eller en av klassikerne fra barndommen. På denne måten kan dere møtes på en litt annen måte og få opp adrenalinet litt i en konkurransesetting.

Unn deg en spadag

En måte å sprite opp hverdagen på er å booke seg noen behandlinger hos en hudpleier. På denne måten får du noe å se frem til, samtidig som du kan kose deg med resultatene av behandlingen i lang tid etterpå. Dette er en luksus mange har problemer med å unne seg, men som faktisk er en enkel måte å føle seg litt ekstra fresh og fin på.

Unn deg en peeling hos MBC Lasersenter, og gå ut fra lokalene på Skillebekk med en ny glød. En peeling kan glatte ut, rense og fornye huden din, enkelt og raskt. Du kan også gi huden din en boost med et stort utvalg av injeksjoner. Profhilo kan gi huden din fukt og fylde på en naturlig måte, mens botox og restylane kan glatte ut rynker og linjer, samt gi ekstra fylde der du ikke har det naturlig.

En natt på hotell

Ta deg en natt på hotell i egen hjemby! Dette er noe mange ikke tenker på at man kan gjøre, men som faktisk er en ypperlig måte å dra på ferie midt i uken. Store, deilige hotellsenger, romservice og badekar med en god film i bakgrunnen – enten alene, sammen med en venninne/venn eller med en kjæreste.

Låne en hund eller annet kjæledyr

Å være sammen med dyr er bevist å ha en positiv effekt på humøret, og kan til og med motvirke depresjon. Ikke alle har mulighet til å ha dyr hjemme, kanskje er noen allergiske eller mangler tid eller ressurser til å ta vare på et kjæledyr. Det man da kan gjøre er å “låne et kjæledyr”.

Kanskje kjenner du noen som har en hund du kan låne? Mange leter også etter pass til sine hunder og katter på nettsider som finn.no. Lån dem i bare noen timer, for å gå en tur, eller pass dem en uke – uansett vil dette være et positivt innslag i en ellers treg hverdag.

MBC Lasersenter holder til på Skillebekk i Oslo, og har behandlet kunder siden 1996 med. Klinikkens ansatte er alle faglig sterke og har lang erfaring innen laserbehandling, hudpleie og injeksjoner.

Powered by Labrador CMS