Annonsørinnhold

Derfor bør din bedrift prioritere content marketing

Med hjelp av kvalitetsinnhold kan bedriften din nå ut til sin målgruppe og generere flere leads. Dette er noe av det Nordic Screens kan hjelpe din bedrift med.

Publisert Sist oppdatert

Content marketing er en markedsføringsteknikk som går ut på å produsere og dele innhold som målgruppen interesserer seg for.

Målet med denne strategien er ikke nødvendigvis å få kundene til å kjøpe et produkt akkurat nå, men heller å bygge tillit og lojalitet over tid.

Nordic Screens har lang erfaring med planlegging og produksjon av innhold som skaper engasjement. Vi er spesialister på å nå ut til de unge målgruppene, og kan hjelpe din bedrift med å nå ut til denne målgruppen på en kreativ og troverdig måte.

Forskjellige typer content marketing

En av fordelene ved content marketing er at det kan være så mangt. Content marketing trenger ikke nødvendigvis å være i form av en artikkel, det kan også være innhold på sosiale medier, en omtale i en podkast eller et kundemagasin.

Content marketing sikter seg heller inn på én spesifikk målgruppe enn til en hel masse, noe som gjør at du skaper interesse og lojalitet blant de som er mest interessert i merkevaren din.

Forskjellen på tradisjonell reklame og content marketing

Sammenlignet med tradisjonelle reklameannonser er content marketing mer som et maraton enn som en sprint. Du finner ut akkurat hvem målgruppen er og lager innhold som er verdifullt for dem. Dette gjør at målgruppen blir nysgjerrige på din merkevare, og etter hvert blir de til lojale kunder.

Content marketing er også mye mindre påtrengende enn tradisjonell reklame. Dette gjør at content marketing fremstår langt mer troverdig enn reklameannonser som ber deg om å kjøpe noe akkurat nå. Content marketing handler om å skape innhold som målgruppen faktisk vil ha.

Influencere når ut til de unge målgruppene

Etter at sosiale medier ble mer og mer populært, har det også blitt vanligere å samarbeide med influencere for å nå ut til målgruppen man ønsker. Dette er spesielt effektivt hvis du prøver å nå ut til de unge målgruppene.

Unge ser ikke like mye på TV lenger, men de er veldig aktive på sosiale medier. Dette har gjort at mange unge har begynt å følge og se opp til influencere istedenfor store kjendiser som Britney Spears og Madonna.

De fleste influencere er mer relaterbare enn store kjendiser, og derfor virker ofte anbefalingene deres mer troverdige.

Nordic Screens samarbeider med noen av landets største influencere, som for eksempel Kristiane Aateigen («Snillegucci») og Erica Kvam. Felles for alle våre influencere er at de er gode forbilder for unge, og har en stor og lojal følgerskare.

Ved å samarbeide med en av våre influencere, kan du nå ut til de unge målgruppene på en kreativ og troverdig måte. Ta kontakt med oss i Nordic Screens dersom du vil samarbeide med oss.

Hvorfor er content marketing så effektivt?

De siste årene har både content marketing og influencer marketing vist seg å være svært effektivt for å nå ut til målgruppene man ønsker.

I en undersøkelse utført i 2018 kom det for eksempel frem at 82% av respondentene hadde kjøpt et produkt eller en tjeneste etter å ha fått vite om produktet gjennom content marketing. En annen undersøkelse viste at 71% forbrukere er mer tilbøyelige til å kjøpe produkter etter å ha fått anbefalt dem på sosiale medier.

Dette viser at content marketing skaper en «word of mouth»-effekt der ryktet sprer seg og forbrukerne selv får lyst til å prøve tjenesten eller produktet du selger.

God innholdsmarkedsføring kan bestå av artikler, videoer eller en kampanje på sosiale medier som vekker målgruppens interesse. Over lengre tid kan content marketing gjøre at målgruppen din blir til lojale kunder som anbefaler produktet videre til andre.

Nordic Screens hjelper deg med content marketing!

Trenger din bedrift hjelp til å nå ut til de unge målgruppene? Da kan vi i Nordic Screens hjelpe dere. Vår spesialitet er å kommunisere ungt, og gjerne med video. Vi lager kvalitetsinnhold som unge brukere ønsker å se, på plattformene de bruker.

Når du samarbeider med oss, kan du være trygg på at din merkevare representeres på en trygg, kreativ og troverdig måte. Kontakt oss gjerne dersom du lurer på hvordan vi kan hjelpe deg.

Powered by Labrador CMS