Annonsørinnhold

Julebord i ærverdige selskapslokaler

Julebordsesongen står på trappene. Sikre deg og ditt selskap et stemningsfullt sted for årets feiring. Ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund vil du tre inn i høytiden med den største eleganse.

Publisert Sist oppdatert

Julebord i ærverdige selskapslokaler

Julebordsesongen står på trappene. Sikre deg og ditt selskap et stemningsfullt sted for årets feiring. Ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund vil du tre inn i høytiden med den største eleganse.

Sett den rette stemningen

Hos Selskapslokaler Oslo Militære Samfund har du anledning til å skreddersy den perfekte opplevelsen for julebordet. I historiske og elegante lokaler, preget av tidløs luksus, vil julestemningen virkelig sette seg. Vi imøtekommer dine ønsker og behov for hvordan feiringen med dine kjente og kjære skal foregå – med riktig mat, drikke, dekorasjon, musikk og andre spennende opplevelser.

Vi bistår selvsagt med råd og planlegging av julebordet om ønskelig. Våre ansatte har lang erfaring med å gjennomføre alt fra små sammenkomster til de største feiringer.

Smakfullt innredet

Våre lokaler preges av møbler og interiør i klassisk stil, og skaper en opplevelse av historisk eleganse. Her formidles kongelig og herskapelig oppvartning fra gjennom flere hundre år. Blant historiske detaljer og moderne fasiliteter skapes en lun og imøtekommende atmosfære. Skinnende eikeparkett, storslått arkitektur og unike dekorative elementer sørger for en minnerik feiring.

Nyt julen, et deilig måltid sammen og tidløs dekadens i våre stemningsfulle lokaler.

Hele huset eller separat lokale

Selskapslokaler Oslo Militære Samfund egner seg for grupper av alle størrelser. Du har anledning til å reservere lokaler og rom av ulike størrelser, eller hele huset for en større samling. Våre selskapslokaler rommer opptil 200 personer, og har vært brukt til alt fra brunsj til bryllup.

Dekorert etter sesong og ønske

I våre lokaler har vi anledning til å pynte med dekorasjoner og artefakter etter ønske som hører sesongen til. Detaljene vil alltid stå i stil til de ulike rommene på huset og trekke inn høytidens særpreg. Hva er vel bedre enn å kunne nyte et glass champagne eller årgangsvin i en herskapelig stol under en vakker lysekrone?

Vi sørger for den rette musikken i bakgrunn av samtalens flyt, men tar gjerne imot dine innspill og ønsker. Selskapslokaler Oslo Militære Samfund er din hjelpende hånd for å invitere til det perfekte julebordet – akkurat slik du ser det for deg.

Vi ønsker å legge til at vi også har arrangert en rekke nyttårsfester. Våre lokaler passer for alle feiringer året gjennom hele året.

Smakfull julemat

Til selskapet har vi anledning til å by på en deilig julemeny, som selvfølgelig inkluderer sesongbetonte innslag. I alle våre retter kombineres ferske råvarer med den ypperste kokkekunst. Vi ønsker å tilby deg og ditt selskap retter som skaper minnerike opplevelser, men som samtidig lener seg på de kjente og tradisjonelle smakene av jul.

Skulle selskapet derimot ha egne preferanser for maten til julebordet, kan vi sette opp meny etter ønske. Ved din bestilling vil vi fortelle deg om våre faste menyer og à la carte, eller planlegge måltidet etter dine ønsker. Måltidets varighet, omfang og menyens størrelse velger du helt selv.

Passende drikke

Til maten har selskapet anledning til å velge mellom flere ulike vinpakker. Vinpakkene strekker seg fra standardpakken til de mest eksklusive årgangsviner. Til julebordet er det også mulig å inkludere vinsmaking, som organiseres av våre profesjonelle vinkjennere.

Enkel fremkommelighet

Selskapslokaler Oslo Militære Samfund ligger sentralt til i Oslo. Vår adresse er Myntgata 3 (0151 Oslo) – som ligger midt mellom Bankplassen og Akershus Festning. Hit går både trikk og buss fra alle sider av byen. Våre lokaler ligger også i gangavstand fra Karl Johan og Oslo Sentralstasjon. Kommer du derimot med bil finnes det gode muligheter for parkering like utenfor.

Nærhet til det urbane bylivet

Et julebord varer ofte ut i de sene nattetimer. Etter middag, servering og samtaler ligger bykjernen like utenfor. Noen av Oslos mest besøkte barer og serveringssteder finner dere i umiddelbar nærhet. Selskapslokaler Oslo Militære Samfund kan enten være selskapets totale begivenhet eller starten på en helaften sammen.

Vi ønsker dere velkommen til julefest i våre ærverdige lokaler.

Du når oss på telefon +47 22 42 12 12 eller via våre nettsider:https://selskaper.no/


Foto: Selskapslokaler Oslo Militære Samfund

Powered by Labrador CMS