Klosterhagen Hotell søker Kjøkkenleder i 100% stilling

Vi trenger en Leder til vårt kjøkken

Vi ønsker å knytte til oss en entusiastisk medarbeider med mye kunnskap om, og stor lidenskap for mat og ernæring. Vi søker etter en kollega som kan ivareta og videreutvikle konseptet vårt til det beste for hotelldriften og ikke minst for å øke rekruttering til arbeidslivet. Vårt årelange arbeid med å pre kvalifisere kandidater for reiselivsbransjen synes å være viktigere enn noensinne og vi leter etter den kokken som brenner for dette på samme måte som oss.

Foruten å produsere god mat består det daglige arbeidet i å gi opplæring og veiledning til deltakerne våre og samtidig påse at den daglige driften går sin gang. Vi drifter to kantiner og har et lite selskapslokale. Utover dette må vedkommende være datakyndig og beherske norsk flytende, - både muntlig og skriftlig.

Arbeidet er hovedsakelig på dagtid, kl. 07.30-15.00 - mandag til fredag, men det kan være behov for å jobbe kveld og helg ved selskap og arrangement.

Nøkkelinformasjon:

søk her

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson:  Endre Ludvig Olsen

Stillingstittel: Hotell leder

Telefon: 98 01 44 86

Som vår nye kollega er du sterk alene og god i team, du er fleksibel, løsningsorientert og veldig tålmodige med detaljer. Vi ønsker den som alltid yter det lille ekstra og som har en "det skulle bare mangle- innstilling" til alt sitt arbeid.

Klosterhagen Hotell er godkjent lærebedrift innen kokkfaget, derfor ønsker vi en kokk med fagbrev. Søkere med lang, reell arbeidserfaring vil selvsagt også bli vurdert, og personlig egnethet vil bli sterkt vektlagt

Tiltredelse ønskelig snarest.

Om arbeidsgiveren

Klosterhagen Hotell er Norges første arbeidstreningshotell og er en del av arbeid & inkluderingsbedriften ALF as. Klosterhagen har ordinær hotelldrift mens vårt hovedformål er å tilby arbeidstrening for dem som er på vei mot arbeidslivet. Vi har til enhver tid 20 deltakere i vårt arbeidstreningsprogram og vår oppgave er å forberede dem best mulig for arbeid. Se gjerne vår hjemmeside for mer informasjon

Sektor: Privat

Sted: Strangehagen 2, 5011 Bergen

Bransje: Helse og omsorg, Hotell og overnatting: 

Stillingsfunksjon: Mat og servering / Kokk

Nøkkelord

kokk

Powered by Labrador CMS